Het HOVM en Hospitality Masters volgen RIVM Corona-aanbevelingen

De grote, hoge ruimtes en de wijd openslaande deuren in de hallen borgen een groot luchtvolume en de mogelijkheid lucht direct van buiten toe te laten. De sterke ventilatoren zorgen voor continue circulatie. Ook de overige zalen en de ontvangstruimte zijn relatief hoog en goed geventileerd.

Met het oog op de door het RIVM aanbevolen afstanden tussen mensen, heeft de Remise naast de bestaande zaalzettingen, opstellingen laten uittekenen die aan de richtlijnen van het RIVM voor coronapreventie voldoen. Het betreffen zowel solitaire opstellingen als opstellingen waarbij met aaneengesloten meubilair de gewenste afstand wordt bewaard. Indelingen, afmetingen en zaalcapaciteiten worden in de factsheet weergegeven. Natuurlijk lichten wij de mogelijkheden graag persoonlijk toe.

FAQ

Veel gestelde vragen.

Ja, de organisator is verantwoordlijk voor een deelnemers lijst en dient deze op de dag van het event aan ons te overhandigen. 

  • Blijf thuis bij symptomen of klachten. U kunt hier meer lezen over de klachten en symptomen van het corona virus. 
  • Er wordt 1.5 meter afstand gehouden tijdens events.
  • De gasten worden bij het betreden van het evenement verzocht de handen te desinfecteren.
  • Personeel wast regelmatig de handen met water en zeep. 

De capaciteit van de Remise met 1.5 afstand bedraagt een maximum van 150 personen. De capaciteit verschilt per opstelling. U kunt contact opnemen via remisedenhaag@hospitalitymasters.nl of bellen op 070 219 9071