SFEERVOLLE RUIMTES

KONINKLIJKE ALLURE MET ZEEZICHT

Paviljoen de Witte

Paviljoen de Witte – de parel van Scheveningen

Paviljoen de Witte bestaat uit twee verdiepingen en 5 zalen. Via de hoofdentree met de imposante trappen aan de voorzijde, komt u op de eerste verdieping en waant u zich even terug in de tijd. De hoge raampartijen, kroonluchters, ornamenten en de wengé hardhouten vloer zorgen er voor dat de sfeer van weleer nog steeds in het prachtige pand te vinden is. De Barzaal, Zeezaal en Lounge vormen samen de eerste verdieping. Het aangrenzende riante terras en het geweldige uitzicht op strand en zee maken deze ruimten geschikt voor elke feestelijke of zakelijke setting. Beneden liggen de Wittezaal en de Mesdagzaal en kunnen desgewenst bij de gehele ruimte getrokken worden.

Zeezaal

Direct na binnenkomst via de prachtige trappen van het Pavoljoen betreedt u de Zeezaal. De Zeezaal is de hoofdzaal en kenmerkt zich door de geweldige klassieke, koninklijke uitstraling. De imposante kroonluchter in het midden van de zaal, de ornamenten details, de klassieke hardhouten vloer maar bovenal natuurlijk het overweldigende uitzicht op zee zorgen voor een prachtig, bijna sprookjesachtig decor voor uw bruiloft, receptie, feest of (zakelijke) borrel.

Barzaal

Tijd voor een goed gesprek en dito drankje? Aan de linkerzijde van de Zeezaal treft u de Barzaal. Een lange, vaste bar en hoge en brede statafels met comfortabele barkrukken bepalen hier de ruimte. Via de Barzaal vind u toegang tot het riante privé terras.

Lounge

Vanuit de hal of Zeezaal wandelt u zo de lounge in. Met een prachtige hardhouten wengé vloer en werkende open haard creëert u hier sfeer in een handomdraai. De Lounge is flexibel inzetbaar en indeelbaar: u betreft ‘m makkelijk bij de Zeezaal als loungegedeelte maar de zaal leent zich ook prefect voor bijvoorbeeld een diner tot 48 personen.

Wittezaal

Links van de grote trap, onder de hoofdentree, vind u via de benedenhal de ingang naar de Wittezaal. Deze ruimte is ingericht met verplaatsbare kleine tafels en stoelen, is multi-inzetbaar en leent zich bij uitstek als extra of back-stage ruimte bij een grotere bijeenkomst.

Mesdagzaal

Aan de rechterzijde van de grote trap is de ingang naar de Mesdagzaal. Deze modern ingerichte zaal is ideaal voor bijvoorbeeld het geven van lezingen en workshops. Aan de op maat gemaakte, grote ovale tafel met luxe lederen stoelen vergadert u confortabel en in stijl. De mooie Panorama Mesdag schildering op de muur geven de ruimte extra cachet. Deze ruimte is ook ideaal als extra ruimte bij grote festiviteiten of een bruiloft- of huwelijksfeest. Via deze zaal is het naastgelegen museum én partner Beelden aan Zee te bereiken.

Terras

Een privé terras met uniek zicht op stand en zee. Wie heeft het? Met plaats voor maarliefst 150 personen en in combinate met de diverse zalen van Paviljoen Witte waan je je hier met recht heel even Koning en Koningin. Van Scheveningen dan op zijn minst. Hier hef je samen met geliefden, vrienden en zakelijk partners het glas ten overstaan van een rood in zee zakkende zon. Cheers!

Beelden tuin

Beelden aan zee

Beelden aan Zee is ontworpen door de Nederlandse architect Wim Quist. Via Paviljoen de Witte, de Mesdagzaal, is het museum te bereiken. Het gebouw, dat de grondvorm heeft van twee grote cirkels, is in het duin ingegraven. Onbeperkte lichtinval en weidse afmetingen zijn kenmerkend voor het museum en de ligging aan zee. Alle gebruikte natuurlijke materialen zijn geselecteerd op hun zandkleur die met museum met haar omgeving laat samenvloeien. Een bezoek aan het museum is een mooie combinatie met een event, borrel of teamuitje. Wij regelen het graag voor u.

Location

Pellenaerstraat 4
2586 EK Den Haag
Show location on map

MORE INFORMATION

How can we help you?

Companyname
Date
Contactperson  
Name*
Telephone*
E-mail*
Required*