LAATSTE NIEUWS

Een onvergetelijk kerstfeest!

Have a very merry Christmas at Remise The Hague!

Organiseert u een jaarlijks kerstfeest voor uw bedrijf of relaties en wilt u dit jaar uw gasten verrassen? Wij helpen u hier graag mee en introduceren u graag de Remise Christmas Fair!

Remise Den Haag, een industriële, monumentale en vooral unieke locatie in hartje Den Haag. Bij velen nog een verborgen juweel, met vele mogelijkheden en verrassingselementen.

Bij dit bijzondere pand rijden de historische trams deze avond nog steeds, maar dan exclusief voor uw gezelschap. Wat is leuker dan uw gasten op te halen met zo’n tram en hen te verrassen bij aankomst met een uitverlicht pand, vuurkorven, een rode loper en een glaasje Glühwein? Uiteraard naar keuze aangevuld met een klein kerstkoor, zingende kerstboom of akoestische band.

Bij binnenkomst staan onze gastheren en -dames, volledig gekleed in stijl, klaar om de jassen weg te hangen en hen te begeleiden naar onze Christmas Fair. De Remise Hal is eigentijds en industrieel ingericht met sfeervolle verlichting, bijpassend meubilair en natuurlijke sfeervolle kraampjes. Vanuit deze kraampjes serveren onze chefs de gehele avond heerlijke huisgemaakte winterse gerechten. Bij de centrale bar in het midden van de ruimte, gecombineerd met plateauservice, voorzien wij de gasten gedurende avond van bijpassende drankjes.

       

Om het feest compleet te maken zal er een spetterende band of DJ vanaf het podium de voetjes van de vloer laten komen. Aan het einde van de avond worden de gasten verrast met hun jaarlijkse kerstpakket en verlaat iedereen, voldaan en met een grote glimlach de Remise, waarna onze tramchauffeur hen nog een afsluitende rit door het prachtige Den Haag bezorgd….

Meer weten?
Dat snappen wij! Daarom staan wij u graag te woord bij onze locatie om alles persoonlijk aan u toe te lichten. De koffie (en een eerste verrassing) staat klaar!

De Remise

Ter Borchstraat 7
2525 XG  Den Haag
070-219 90 71
info@remisedenhaag.nl
www.remisedenhaag.nl

Deze pagina delen: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Locatie

Noordoever-Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Nieuwsbrief Ik wil op de hoogte gehouden worden
Verplicht*