Welkom in De Remise Den Haag!

Momenteel zijn wij druk bezig met een nieuwe website

Het Rijksmonument de Remise is een historisch Haags gebouw met een lange geschiedenis. Van 1906 tot 1983 was het de remise voor de elektrische tram. In 1989 werd het complex de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM). Tegenwoordig is dit al geruime tijd ook een prachtige evenementen locatie.

Het professionele team van de Remise helpt u bij het organiseren van congressen, bedrijfsevenementen, recepties, productpresentatie, theatervoorstellingen, tv-opnamen, lezingen, modeshows, vergaderingen en workshops. Onze locatie heeft verschillende ruimtes en een totale capaciteit tot 650 personen. Met het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) kunt u ervaren hoe vroeger met het openbaar vervoer in Den Haag werd gereisd. Met een rit per historische tram door Den Haag waant u zich in het nostalgische verleden. Ook zijn deze mooie trams in te zetten als sub sessie ruimtes tijdens vergaderingen, workshops of congressen. Is het niet leuk dat uw gasten worden opgehaald met een historische tram of bus? Met al deze vragen en vragen over de meest uiteenlopende variatie op bijeenkomsten kunt u terecht bij ons. Wij verwelkomen u graag binnenkort voor een rondreis door onze locatie. Tot snel!

Onze locatie is geheel Corona proof!

Door de hoge ruimtes, de grote deuren en het ventilatiesysteem is er een goede luchtcirculatie. Bovendien is er voldoende ruimte voor solitaire opstellingen of opstellingen waarbij met aaneengesloten meubilair de gewenste afstand wordt bewaard.

Wij kunnen een turn key webcast studio plaatsen of een hybride event organiseren waar u de ambiance van de historische locatie en trams mee kunt krijgen. Verder zorgen voor iedere denkbare aanvulling zoals; verzorging van een platform, crewcatering, aankleding etc.

Neem daarom direct contact met ons op!

TEL: 070 219 90 71

MAIL: info@remisedenhaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *