SFEERVOLLE RUIMTES

Ongedwongen & bijzonder genieten

De Remise

Rijksmonument de Remise is een historisch Haags gebouw met een lange geschiedenis. Van 1906 tot 1983 was het de remise voor de elektrische tram. In 1989 werd het complex de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM).

Het professionele team van de Remise helpt u bij het organiseren van vergaderingen, workshops, recepties, theatervoorstellingen, tv-opnamen, lezingen, modeshows, congressen en bedrijfsevenementen.

In de Remise is alles mogelijk. Van een vergadering met aansluitend lunch, diner of happy-hour tot compleet verzorgde personeelsfeesten. De Remise hanteert daarbij maatwerk of een beproefd Remise-concept.

Met ingang van 2012 is de Remise officiële trouwlocatie geworden. Dat betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand u in de Remise kan huwen.

Ontvangstruimte

Met een ontvangst in de ontvangstruimte van de Remise is de toon voor uw evenement direct gezet. In deze fraai gerestaureerde oude ruimte, ontvangt u uw gasten in stijl met een welkomstdrankje.

Bij de aanwezige balie kunnen uw gasten zich intekenen en gebruikmaken van de garderobe.

Remisezaal

De Remisezaal stimuleert ongetwijfeld tot goede ideeën, speeches en gesprekken. De ruimte is bijzonder geschikt voor vergaderingen, presentaties en recepties en is compleet ingericht met bar, tafels, stoelen en audiovisuele middelen. Een beamer, microfoon en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Max
Theateropstelling 175 personen
Receptie 200 personen
Sit down dinner 80 personen
Buffet 120 personen
Remisehallen

De Remise is een evenementenlocatie met grote uitstraling en een bijzondere ambiance. Voor het organiseren van uw evenement kunt u, afhankelijk van het aantal personen, gebruikmaken van in totaal 2 remisehallen:

  • De eerste hal van 560 m² is geschikt voor max. 500 personen. Deze hal is afsluitbaar en van centrale verwarming voorzien.
  • De tweede hal beslaat 600 m².
Trams

Een workshop vraagt om een inspirerende ruimte. Wij kunnen geen betere workshopruimte bedenken dan: een echte tram! Het is mogelijk om 9 historische trams tegelijk te huren voor max. 30 personen per tram.

Het is mogelijk om de historische trams te gebruiken als decor wat bijzonder sfeervol is.

De trams zijn ook te bespreken voor personenvervoer van en naar de Remise. Zij geven uw evenement extra kleur. Meer informatie: HTM Specials, telefoon 070-3848725.

Museum

Achter de ontvangstruimte in de Remise is het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) gevestigd. Het museum is de trotse bezitter van een rijke, historische collectie trams en bussen uit de vorige eeuw. Dit bijzondere museum houdt de herinnering aan het openbaar vervoer in de Hofstad levendig.

De HOVM-collectie is elke zondag in de periode van april t/ m oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur te bekijken. Lees meer over het Haags Openbaar Vervoer Museum [ link er achter www.hovm.nl]

Locatie

Ter Borchstraat 7
2525 XG Den Haag
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Nieuwsbrief Ik wil op de hoogte gehouden worden
Verplicht*