Remisehallen

De Remise is een evenementenlocatie met grote uitstraling en een bijzondere ambiance. Voor het organiseren van uw evenement kunt u, afhankelijk van het aantal personen, gebruikmaken van in totaal 2 remisehallen:
  • De eerste hal van 560 m² is geschikt voor max. 500 personen. Deze hal is afsluitbaar en van centrale verwarming voorzien.
  • De tweede hal beslaat 600 m².

Trams

Een workshop vraagt om een inspirerende ruimte. Wij kunnen geen betere workshopruimte bedenken dan: een echte tram! Het is mogelijk om 9 historische trams tegelijk te huren voor max. 30 personen per tram.

Het is mogelijk om de historische trams te gebruiken als decor wat bijzonder sfeervol is.

De trams zijn ook te bespreken voor personenvervoer van en naar de Remise. Zij geven uw evenement extra kleur. Meer informatie: HTM Specials, telefoon 070-3848725.

Museum

Achter de ontvangstruimte in de Remise is het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) gevestigd. Het museum is de trotse bezitter van een rijke, historische collectie trams en bussen uit de vorige eeuw. Dit bijzondere museum houdt de herinnering aan het openbaar vervoer in de Hofstad levendig.

De HOVM-collectie is elke zondag in de periode van april t/ m oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur te bekijken. Lees meer over het Haags Openbaar Vervoer Museum [ link er achter www.hovm.nl]